BuurtApp

Downloaden

In drie stappen op de BuurtApp:

1) Download de BuurtApp van deze pagina, of zoek op 'BuurtApp' in de Play store (Google) of App store (Apple)

2) Start de app op, klik op 'registreren', en vul je registratiegegevens in. (je achternaam/adres worden niet zichtbaar op de app)

3) Teken op een plattegrond wat jij zélf als je buurt beschouwt, en treedt binnen in de BuurtApp.

 

Je kunt nu zien welke buurtgenoten zich ook hebben geregistreerd op de BuurtApp, en berichten aan de buurt versturen en lezen.

 

Vul wél nog even je profiel aan:

- zoek in je mailbox het activatiemailtje en klik op 'activeren', zodat we zeker weten dat het joúw mailadres is.

- upload op de pagina 'instellingen' een foto van jezelf, waardoor je herkenbaar bent voor de buurt.

- type bij profieltekst kort iets over jezelf, hobbies, verenigingen, dingen of diensten die je beschikbaar wil stellen aan de buurt

 

Veel plezier!

 

 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer