BuurtApp

Downloaden

In drie stappen op de BuurtApp:

1) Download de BuurtApp van deze pagina, of zoek op 'BuurtApp' in de Play store (Google) of App store (Apple)

2) Start de app op, klik op 'registreren', en vul je registratiegegevens in. (je achternaam/adres worden niet zichtbaar op de app)

3) Teken op een plattegrond wat jij zélf als je buurt beschouwt, en treedt binnen in de BuurtApp.

 

Je kunt nu zien welke buurtgenoten zich ook hebben geregistreerd op de BuurtApp, en berichten aan de buurt versturen en lezen.

 

Vul wél nog even je profiel aan:

- zoek in je mailbox het activatiemailtje en klik op 'activeren', zodat we zeker weten dat het joúw mailadres is.

- upload op de pagina 'instellingen' een foto van jezelf, waardoor je herkenbaar bent voor de buurt.

- type bij profieltekst kort iets over jezelf, hobbies, verenigingen, dingen of diensten die je beschikbaar wil stellen aan de buurt

 

Veel plezier!

 

 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer