BuurtApp

Kan de BuurtApp ook....

Dingen waar je misschien vergeefs naar op zoek bent...

Deze 1.0-versie van de BuurtApp bevat functies waarvan wij denken dat die absoluut noodzakelijk zijn om de gedachte achter de BuurtApp (buren meer met elkaar in contact brengen) te laten werken. In de komende tijd zullen we bekijken welke functies gebruikers nog meer graag willen hebben. 

Mocht je op zoek zijn of iets wel of niet kan op de BuurtApp, dan volgt hier een lijstje met dingen die nu in ieder geval (nog) niet mogelijk zijn:

 • Berichten en buurtbewoners op je pc, Mac of laptop bekijken
 • Iemand individueel een bericht sturen
 • Groepen aanmaken en een groepsbericht versturen (de enige groepen zijn nu de 5 afstandsniveaus)
 • Verschillende niveaus tegelijk een bericht sturen (i.v.m. veiligheid)
 • Meerdere foto's tegelijk als bijlage opnemen. (kan wel door meerdere reacties met foto's aan te maken)
 • een categorie/nieuw onderwerp in een bericht aanmaken 

 

 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer