BuurtApp

Kan de BuurtApp ook....

Dingen waar je misschien vergeefs naar op zoek bent...

Deze 1.0-versie van de BuurtApp bevat functies waarvan wij denken dat die absoluut noodzakelijk zijn om de gedachte achter de BuurtApp (buren meer met elkaar in contact brengen) te laten werken. In de komende tijd zullen we bekijken welke functies gebruikers nog meer graag willen hebben. 

Mocht je op zoek zijn of iets wel of niet kan op de BuurtApp, dan volgt hier een lijstje met dingen die nu in ieder geval (nog) niet mogelijk zijn:

 • Berichten en buurtbewoners op je pc, Mac of laptop bekijken
 • Iemand individueel een bericht sturen
 • Groepen aanmaken en een groepsbericht versturen (de enige groepen zijn nu de 5 afstandsniveaus)
 • Verschillende niveaus tegelijk een bericht sturen (i.v.m. veiligheid)
 • Meerdere foto's tegelijk als bijlage opnemen. (kan wel door meerdere reacties met foto's aan te maken)
 • een categorie/nieuw onderwerp in een bericht aanmaken 

 

 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer