BuurtApp

De BuurtApp waarschuwt voor onraad

Kijk hier bij (FAQ) wat het verschil is tussen de BuurtApp en WhatsApp voor buurtpreventie

 

Pas op! Inbraakgilde is in de buurt

 • Vorige week is in de Lavendelstraat ingebroken. Ze trekken vaak van buurt naar buurt trekken, dus het is opletten geblazen!

Preventietips van de politie

 • De politie biedt aan om een inbraakcheck bij ons in de buurt te doen. Wie wil zijn deuren en ramen laten checken op inbraakbestendigheid en tips krijgen hoe het veiliger kan?

Kruising van Galenstraat

 • Laatst werd ik wéér bijna klem gereden op mijn fiets bij de hoek van Galenstraat en de dr. Bunststraat. Sinds die vluchtheuvel er ligt vind ik het niet zo veilig meer daar. Wat zijn jullie ervaringen? 
 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer