BuurtApp

De BuurtApp waarschuwt voor onraad

Kijk hier bij (FAQ) wat het verschil is tussen de BuurtApp en WhatsApp voor buurtpreventie

 

Pas op! Inbraakgilde is in de buurt

 • Vorige week is in de Lavendelstraat ingebroken. Ze trekken vaak van buurt naar buurt trekken, dus het is opletten geblazen!

Preventietips van de politie

 • De politie biedt aan om een inbraakcheck bij ons in de buurt te doen. Wie wil zijn deuren en ramen laten checken op inbraakbestendigheid en tips krijgen hoe het veiliger kan?

Kruising van Galenstraat

 • Laatst werd ik wéér bijna klem gereden op mijn fiets bij de hoek van Galenstraat en de dr. Bunststraat. Sinds die vluchtheuvel er ligt vind ik het niet zo veilig meer daar. Wat zijn jullie ervaringen? 
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer
 • Is er al een buurtapp in mijn buurt, en welke moet ik kiezen?

  16 december 2016

  Veel mensen vragen zich af: ‘is er in onze buurt al een buurtapp?’.  Voor  ‘Whatsapp buurtgoepen’ of  ‘Facebook buurtpagina's’ werkt dat anders dan voor BuurtApp en Nextdoor. In deze blog leggen we uit waarom, en hoe je erachter komt wat er in jouw buurt op dit vlak al bestaat. 

  Lees meer

 • #Journaal: #participatiesamenleving moeizaam vanwege vele regels, maar noodzaak is nog steeds groot. Hoop dat #BuurtApp hieraan bijdraagt.

 • #BuurtApp op CCV-congres over digitale buurtpreventie. #Buurtpreventie is een trend. https://t.co/G29zUeiiWf