BuurtApp

Voorbeeldvragen gezondheid en Welzijn

Beterschapswensen Ria

 • Met Ria gaat het gelukkig al wat beter, maar ze moet nog 2 weken in het ziekenhuis blijven. Hieronder kunnen jullie haar beterschap wensen.

Boodschappen voor Kees

 • Kees heeft zijn been nog in het gips, dat is wat lastig met boodschappen doen. Zullen we een rooster opzetten dat iedereen op een andere dag boodschappen voor hem doet? 

Hoe gaat het met Liesbeth?

 • Ik weet dat Liesbeth niet op de BuurtApp zit en nogal op zichzelf is. Ik heb haar al een tijdje niet meer buiten gezin en maak me toch wel zorgen. Weet iemand meer?
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer
 • Is er al een buurtapp in mijn buurt, en welke moet ik kiezen?

  16 december 2016

  Veel mensen vragen zich af: ‘is er in onze buurt al een buurtapp?’.  Voor  ‘Whatsapp buurtgoepen’ of  ‘Facebook buurtpagina's’ werkt dat anders dan voor BuurtApp en Nextdoor. In deze blog leggen we uit waarom, en hoe je erachter komt wat er in jouw buurt op dit vlak al bestaat. 

  Lees meer

 • #Journaal: #participatiesamenleving moeizaam vanwege vele regels, maar noodzaak is nog steeds groot. Hoop dat #BuurtApp hieraan bijdraagt.

 • #BuurtApp op CCV-congres over digitale buurtpreventie. #Buurtpreventie is een trend. https://t.co/G29zUeiiWf