BuurtApp

Voorbeeldvragen gezondheid en Welzijn

Beterschapswensen Ria

 • Met Ria gaat het gelukkig al wat beter, maar ze moet nog 2 weken in het ziekenhuis blijven. Hieronder kunnen jullie haar beterschap wensen.

Boodschappen voor Kees

 • Kees heeft zijn been nog in het gips, dat is wat lastig met boodschappen doen. Zullen we een rooster opzetten dat iedereen op een andere dag boodschappen voor hem doet? 

Hoe gaat het met Liesbeth?

 • Ik weet dat Liesbeth niet op de BuurtApp zit en nogal op zichzelf is. Ik heb haar al een tijdje niet meer buiten gezin en maak me toch wel zorgen. Weet iemand meer?
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer