BuurtApp

Voorbeeldvragen gezondheid en Welzijn

Beterschapswensen Ria

 • Met Ria gaat het gelukkig al wat beter, maar ze moet nog 2 weken in het ziekenhuis blijven. Hieronder kunnen jullie haar beterschap wensen.

Boodschappen voor Kees

 • Kees heeft zijn been nog in het gips, dat is wat lastig met boodschappen doen. Zullen we een rooster opzetten dat iedereen op een andere dag boodschappen voor hem doet? 

Hoe gaat het met Liesbeth?

 • Ik weet dat Liesbeth niet op de BuurtApp zit en nogal op zichzelf is. Ik heb haar al een tijdje niet meer buiten gezin en maak me toch wel zorgen. Weet iemand meer?
 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer