BuurtApp

Praktische vragen: lenen, helpen, vragen, geven

Bos sleutels gevonden in de Beukstraat

 • Is iemand zijn sleutels kwijt? Ik gok dat die buurtgenoot een Volkswagen heeft:-)

Wie wil mijn hond (wel eens) uitlaten?

 • Ik doe niets liever dan wandelen met mijn lieve hond, maar soms komt het niet uit. Hier zie je een foto van mijn hond, Does. Wil je hem wel eens uitlaten? Laat het me dan weten. 

Ladder nodig

 • Ik wil nu eindelijk eens mijn dakgoot schoonmaken… Heeft iemand soms een ladder voor mij te leen in het weekend? 
 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer