BuurtApp

Tip Pagina

Carpoolen

 • Werk je net als ik in Amsterdam, en ook tussen 9 en 5? Kunnen we misschien wel afwisselend rijden. Scheelt geld en is nog gezellig ook.

Zonnepanelen op je dak?

 • Wisten jullie dat de daken van de Rozenstraat perfect op de zon gericht zijn? Ideaal voor zonnepanelen. Wie wil samen met mij zonnepanelen gaan aanschaffen? Hoe meer zielen, hoe lager de prijs…. En des te beter voor het milieu.

Concert van ‘The sticky neighbours’

 • Houd je van Soulmuziek? Eind Maart spelen de Sticky Neighbours in het Tivoli. Wie wil er samen met mij naar het concert?

Auto delen

 • Ik heb een auto, maar ik rij er zelden in. Laat me weten als je een auto nodig hebt, ik wil hem best wel delen met de buurt. Niet voor niets natuurlijk, maar hoe dan ook véél goedkoper dan zélf een auto hebben… en er nauwelijks in rijden.
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer