BuurtApp

Tip Pagina

Carpoolen

 • Werk je net als ik in Amsterdam, en ook tussen 9 en 5? Kunnen we misschien wel afwisselend rijden. Scheelt geld en is nog gezellig ook.

Zonnepanelen op je dak?

 • Wisten jullie dat de daken van de Rozenstraat perfect op de zon gericht zijn? Ideaal voor zonnepanelen. Wie wil samen met mij zonnepanelen gaan aanschaffen? Hoe meer zielen, hoe lager de prijs…. En des te beter voor het milieu.

Concert van ‘The sticky neighbours’

 • Houd je van Soulmuziek? Eind Maart spelen de Sticky Neighbours in het Tivoli. Wie wil er samen met mij naar het concert?

Auto delen

 • Ik heb een auto, maar ik rij er zelden in. Laat me weten als je een auto nodig hebt, ik wil hem best wel delen met de buurt. Niet voor niets natuurlijk, maar hoe dan ook véél goedkoper dan zélf een auto hebben… en er nauwelijks in rijden.
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer
 • Is er al een buurtapp in mijn buurt, en welke moet ik kiezen?

  16 december 2016

  Veel mensen vragen zich af: ‘is er in onze buurt al een buurtapp?’.  Voor  ‘Whatsapp buurtgoepen’ of  ‘Facebook buurtpagina's’ werkt dat anders dan voor BuurtApp en Nextdoor. In deze blog leggen we uit waarom, en hoe je erachter komt wat er in jouw buurt op dit vlak al bestaat. 

  Lees meer

 • #Journaal: #participatiesamenleving moeizaam vanwege vele regels, maar noodzaak is nog steeds groot. Hoop dat #BuurtApp hieraan bijdraagt.

 • #BuurtApp op CCV-congres over digitale buurtpreventie. #Buurtpreventie is een trend. https://t.co/G29zUeiiWf