BuurtApp

Voorbeeldvragen vraag en aanbod

Kinderfiets voor niks

 • Jasper is zijn kinderfiets ontgroeid. Hij staat in onze schuur stof te vergaren. Wie wil hem hebben? Niet zo heel mooi meer maar hij doet het nog goed en je mag hem gratis hebben. Voor jongetje van 7-10 jaar.

Inline skates gezocht

 • Heeft iemand misschien nog ergens inline skates liggen voor onze zoon Joep? Hij zoekt naar manieren om zijn energie kwijt te kunnen en we helpen hem daar graag bij…

Gereedschap te koop

 • Na het overlijden van Willem zitten we met een grote lading gereedschap. Hij was nogal een klusser. Wie wil de hele partij overnemen? Als je interesse hebt, mail dan aan Stijn.V@ziggo.nl.
 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer