BuurtApp

Voorbeeldvragen vraag en aanbod

Kinderfiets voor niks

 • Jasper is zijn kinderfiets ontgroeid. Hij staat in onze schuur stof te vergaren. Wie wil hem hebben? Niet zo heel mooi meer maar hij doet het nog goed en je mag hem gratis hebben. Voor jongetje van 7-10 jaar.

Inline skates gezocht

 • Heeft iemand misschien nog ergens inline skates liggen voor onze zoon Joep? Hij zoekt naar manieren om zijn energie kwijt te kunnen en we helpen hem daar graag bij…

Gereedschap te koop

 • Na het overlijden van Willem zitten we met een grote lading gereedschap. Hij was nogal een klusser. Wie wil de hele partij overnemen? Als je interesse hebt, mail dan aan Stijn.V@ziggo.nl.
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer