BuurtApp

Voorbeeldvragen vraag en aanbod

Kinderfiets voor niks

 • Jasper is zijn kinderfiets ontgroeid. Hij staat in onze schuur stof te vergaren. Wie wil hem hebben? Niet zo heel mooi meer maar hij doet het nog goed en je mag hem gratis hebben. Voor jongetje van 7-10 jaar.

Inline skates gezocht

 • Heeft iemand misschien nog ergens inline skates liggen voor onze zoon Joep? Hij zoekt naar manieren om zijn energie kwijt te kunnen en we helpen hem daar graag bij…

Gereedschap te koop

 • Na het overlijden van Willem zitten we met een grote lading gereedschap. Hij was nogal een klusser. Wie wil de hele partij overnemen? Als je interesse hebt, mail dan aan Stijn.V@ziggo.nl.
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer
 • Is er al een buurtapp in mijn buurt, en welke moet ik kiezen?

  16 december 2016

  Veel mensen vragen zich af: ‘is er in onze buurt al een buurtapp?’.  Voor  ‘Whatsapp buurtgoepen’ of  ‘Facebook buurtpagina's’ werkt dat anders dan voor BuurtApp en Nextdoor. In deze blog leggen we uit waarom, en hoe je erachter komt wat er in jouw buurt op dit vlak al bestaat. 

  Lees meer

 • #Journaal: #participatiesamenleving moeizaam vanwege vele regels, maar noodzaak is nog steeds groot. Hoop dat #BuurtApp hieraan bijdraagt.

 • #BuurtApp op CCV-congres over digitale buurtpreventie. #Buurtpreventie is een trend. https://t.co/G29zUeiiWf