BuurtApp

Wijkdingen

Actie overkapping snelweg.

 • Zaterdag 2 Juni is er bij de wijkraad een vergadering over de stand van zaken met betrekking tot de uitbreiding van de A27. Die overkapping moet er komen, vinden veel wijkbewoners. Laat met je aanwezigheid zien dat jij het óók belangrijk vindt.  

Korting voor de buurt bij de café de Voghel

 • Buurtgenoten die dit berichtje op hun smartphone aan ons kunnen laten zien krijgen hun tweede versnapering gratis op Maandag- en Woensdagmiddag. Dat wordt gezellig in ons buurtcafé!

Hond weggelopen

 • Afgelopen Zondag is onze hond Jimmy weggelopen. Hij is het laatst gezien aan het eind van de Kerkstraat. Op deze foto zie je hoe hij eruit ziet. Als jullie hem zien, willen jullie dan contact opnemen met ron.topscoorder@gmail.com?

Cursus Spaans

 • Er zijn nog plaatsen vrij voor de cursus Spaans die in April begint in het wijkcentrum. De cursus wordt gegeven door Amalia Rodrigez, bestaat uit 12 lessen van 1 uur. De kosten van de cursus bedragen 95 euro. 
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer