BuurtApp

Wijkdingen

Actie overkapping snelweg.

 • Zaterdag 2 Juni is er bij de wijkraad een vergadering over de stand van zaken met betrekking tot de uitbreiding van de A27. Die overkapping moet er komen, vinden veel wijkbewoners. Laat met je aanwezigheid zien dat jij het óók belangrijk vindt.  

Korting voor de buurt bij de café de Voghel

 • Buurtgenoten die dit berichtje op hun smartphone aan ons kunnen laten zien krijgen hun tweede versnapering gratis op Maandag- en Woensdagmiddag. Dat wordt gezellig in ons buurtcafé!

Hond weggelopen

 • Afgelopen Zondag is onze hond Jimmy weggelopen. Hij is het laatst gezien aan het eind van de Kerkstraat. Op deze foto zie je hoe hij eruit ziet. Als jullie hem zien, willen jullie dan contact opnemen met ron.topscoorder@gmail.com?

Cursus Spaans

 • Er zijn nog plaatsen vrij voor de cursus Spaans die in April begint in het wijkcentrum. De cursus wordt gegeven door Amalia Rodrigez, bestaat uit 12 lessen van 1 uur. De kosten van de cursus bedragen 95 euro. 
 • Een BuurtApp met berichten die álle buurtbewoners de moeite waard vinden

  27 februari 2019

  Landelijke apps, zoals BuurtApp, gaan niet alleen over buurtpreventie, maar over een breed scala aan onderwerpen. Terecht merken sommige gebruikers op dat de berichten uit de buurt zo weinig over de buurt gaan. En dat is jammer. Hoe kan een buurtapp de buurt écht tot leven brengen?

  Lees meer
 • BuurtApp is geen Nextdoor.... en dat is maar goed ook!

  19 december 2017

  BuurtApp groeit gestaag door, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer afmeldingen.... van Nextdoor! De vergissing is begrijpelijk, Nextdoor is ook een buurt app, maar dus niet dé Nederlandse BuurtApp. 

  Uit de redenen die afmelders noemen blijkt een groot verschil met BuurtApp, en om verwarring te voorkomen zetten we hier de verschillen nog eens op een rij.  

  BuurtApp onderscheidt zich van Nextdoor doordat het er wil zijn voor mensen die betrokken zijn bij de buurt, en niet voor mensen die de buurt zien als marktplaats.

  Daarnaast willen we ruimte bieden aan instellingen en voorzieningen in de wijk en gemeentelijke diensten om informatie aan te bieden op wijkniveau.  Dat geeft een andere sfeer, en maakt het ook minder druk. Lees hier meer. 

   

   

   

   

  Lees meer