BuurtApp

Wijkdingen

Actie overkapping snelweg.

 • Zaterdag 2 Juni is er bij de wijkraad een vergadering over de stand van zaken met betrekking tot de uitbreiding van de A27. Die overkapping moet er komen, vinden veel wijkbewoners. Laat met je aanwezigheid zien dat jij het óók belangrijk vindt.  

Korting voor de buurt bij de café de Voghel

 • Buurtgenoten die dit berichtje op hun smartphone aan ons kunnen laten zien krijgen hun tweede versnapering gratis op Maandag- en Woensdagmiddag. Dat wordt gezellig in ons buurtcafé!

Hond weggelopen

 • Afgelopen Zondag is onze hond Jimmy weggelopen. Hij is het laatst gezien aan het eind van de Kerkstraat. Op deze foto zie je hoe hij eruit ziet. Als jullie hem zien, willen jullie dan contact opnemen met ron.topscoorder@gmail.com?

Cursus Spaans

 • Er zijn nog plaatsen vrij voor de cursus Spaans die in April begint in het wijkcentrum. De cursus wordt gegeven door Amalia Rodrigez, bestaat uit 12 lessen van 1 uur. De kosten van de cursus bedragen 95 euro. 
 • BuurtApp steun in de rug voor buurtwinkels

  26 februari 2017

  Het kan zijn dat je in jouw gemeente berichten aantreft van winkels of bedrijven uit je omgeving. BuurtApp heeft daar als organisatie geen problemen mee, sterker nog, op termijn wordt dit de manier waarop BuurtApp geld verdient om te kunnen voortbestaan. Wij van BuurtApp vinden dat winkels óók bij de buurt horen en we zien vanaf het begin dat een deel van de berichten ook gaat over het winkelaanbod in de buurt. We hebben BuurtApp zo ingericht dat berichten van winkels niet hoeven te storen, of gaan overheersen. In deze blog lees je hoe dat werkt.

  Lees meer
 • Is er al een buurtapp in mijn buurt, en welke moet ik kiezen?

  16 december 2016

  Veel mensen vragen zich af: ‘is er in onze buurt al een buurtapp?’.  Voor  ‘Whatsapp buurtgoepen’ of  ‘Facebook buurtpagina's’ werkt dat anders dan voor BuurtApp en Nextdoor. In deze blog leggen we uit waarom, en hoe je erachter komt wat er in jouw buurt op dit vlak al bestaat. 

  Lees meer

 • #Journaal: #participatiesamenleving moeizaam vanwege vele regels, maar noodzaak is nog steeds groot. Hoop dat #BuurtApp hieraan bijdraagt.

 • #BuurtApp op CCV-congres over digitale buurtpreventie. #Buurtpreventie is een trend. https://t.co/G29zUeiiWf